Narozená v Nizozemsku v r. 1995, poté odvezena a prodaná ve volvo Geuss v německém Weidenu, užívaná jediným majitelem, který s ní sic moc nejezdil, ale zato se o ní hezky staral. Dostávalo se jí pravidelných prohlídek v již zmiňovaném volvu a když zestárla, tak jí majitel odprodal zpět do mateřského autosalónu. No a odtamtud putovala rovnou ke mně. Koupil jsem jí v 3/2008, zatím jsem s ní najel 14,000 km. T.č. garážovaná, funkční na 100%.
MOTOR: 2.0 L benzínový motor s výkonem 81kW (110k), najeto t.č. 105.000 km s jasnou servisní historií. Nikde ani kapka oleje, nikde nic neklepe, lak téměř jako nový, žádné boule či rez, minimum škrábanců, - viz foto
VÝBAVA: Kožené, výškově nastavitelné sedadla, rádio Blaupunkt St.Louis, dřevěné obložení (imitace), 1x airbag, elektrické okna vepředu, elektrické zrcátka, manuální klimatizace, imobilizer, centrální zamykání na dálkové ovládání, další sada litých kol na zimu, originál příčníky, navigace Dreimgo DG 220 + couvací kamera, servisní kniha (nadále vyplňuji, všechny investice doložitelné)
INVESTICE preventivní po koupi: komplet rozvody, nový střední díl výfuku, výměna oleje a filtru, výměna palivového filtru, výměna brzdové kapaliny, výměna chladící kapaliny a kapaliny do ostřikovačů, doplnění převodového oleje, vyčištění a doplnění klimatizace, nové letní gumy Barum.
OPRAVY po roce: výměna lemů zadních blatníků (byla počáteční rez pod lakem) + ošetření podvozku, výměna tyček stabilizátorů, výměna svíček, nové víčko a palec rozdělovače, nové zadní tlumiče, další výměna oleje, nové koberce, opět malé doplnění klimy ( kontrola těsnosti - běžný únik na kompresoru)
DOMÁCÍ KUTIL: instalace parkovací kamery
, ruční oprava - přešití 1 dílu sedačky řidiče kvůli počátečnímu prodření, instalace prahových lišt, ofuky (nejsou ještě na foto). Pravidelná péče o lak - 2x ročně vosk, ruční mytí, péče o kůži interiéru, mytí motoru.
JE V PLÁNU v nejbližší době: výměna plochých řemenů, výměna předních brzdových destiček.
Volvo 460 6.jpg
Volvo 460 11.jpg
Volvo 460 3.jpg