Franta: Roomstera jsem dostal jako služební auto, vydrželo mi týden, pak jsem to s díky vrátil a dál jezdím do práce svou V50. To je facelift na Berlingo, ne auto!!! Mám cca 195 cm, když jsem posunul sedačku úplně dozadu, abych se tam vlezl, tak to celkem šlo. Problém byl v tom, že když otočíš hlavu doleva, tak se nedíváš na silnici, ale do středového sloupku (výborné pro bezpečnost provozu
). To samé když vystupuješ, prostě tam ten sloupek zavazí. Co mě neskutečně s.alo byla jejich hi-tech středová konzole s rádiem. Po první delší cestě jsem byl tak nasraný, protože jsem měl omlácené koleno a prostě nebyla šance najít lepší pozici. Takže jsem po zbytek "vyjímečného týden s Roomsterem" dával mezi koleno a panel zmačkanou igelitku, potom jsem přešel na kousek molitanu. Ten samý problém má i kamoš, který tohoto krasavce dostal v práci taky, ale bez možnosti vrácení...
Kapitola sama pro sebe jsou přední dveře, otevřeš, chceš nasednout a málem si propíhneš hrudník o tu nesmyslnou designovou špici, kterou horní rám dveří končí. Toto může vymyslet jen debil, tvar předních dveří a okna jako celku vidím jako velmi nepovedenou napodobeninu Ferrari Enzo.
Vrcholem všeho bylo, když se mě v tomto "autíčku", které mělo najeté cca 8 000 km rozsvítily všechny kontrolky a přestalo to jet. V příručce, která má asi 6 stran stálo jedinné: navštivte nejbližší autorizovaný servis. Nechal jsem tomu asi 10 minut, pak zkusil nastartovat a ten samohyb se rozjel a dojel až do práce, kde jsem ho nechal stát na parkovišti a šel vrátit klíče. ROOMSTER NIKDY VÍCE!!!! Škodovky celkově se mi po stránce designu nelíbí, v době kdy jezdí designově hezká auta přijdou chlápci z MB s něčím, jako je Fabia II, hnusnější auto už je snad jen Multipla